Airbus a prezentat avionul transparent care îÅ£i permite să te uiÅ£i la stele în zbor – VIDEO

"Avionul

Avionul transparent, marca Airbus

 

V-ar plăcea ca în timp ce zburaÅ£i spre vacanÅ£a de vis să admiraÅ£i stelele? Airbus, producătorul european de aeronave de aeronave crede că da, astfel că lucrează deja la un model de avion transparent, care ar urma să decoleze peste 40 de ani, potrivit Daily Mail.

 

Airbus a prezentat la Londra un model futurist de avion care ar urma să ajungă în aer în 2050.

În faÅ£a ÅŸi în spatele avionului vor fi zone pentru relaxare ÅŸi zone pentru muncă, renunţănduÅŸse asfel la scaunele de la clasa business ÅŸi de la cea economică. De asemenea, aeronava va avea ÅŸi un bar pentru a încuraja socializarea în rândul pasagerilor.

PereÅ£ii aeronavei vor fi unii inteligenÅ£i ÅŸi vor reacÅ£iona în funcÅ£ie de lumina ÅŸi de temperatura de afară, permitându-le pasagerilor, atunci când este cazul, să aibă o priveliÅŸte spectaculoasă a cerului în timp ce se află la mii de metri deasupra pământului.  De asemenea, potrivit conceptului prezentat de Airbus, viitoarea aeronavă va avea instalate numeroase aplicaÅ£ii pentru destinderea pasagerilor, inclusiv jocuri holografice.

Potrivit celor de la Airbus, cabina va fi o structură bionică, încă cum va construi compania de avioane o astfel de structură este deocamdată un mister.

""

""


Lasă un răspuns