Au ÅŸase copii, sunt împreună de cinci ani, a venit timpul să se căsătorească

"Brad

Cu o falcă în cer ÅŸi una-n pământ, trăgându-le după ea pe Zahara ÅŸi Shiloh, aÅŸa a venit Angelina Jolie în Los Angeles. Scopul vizitei: să îl ia cu ea pe Brad ÅŸi pe băieÅ£i ÅŸi să fugă în FranÅ£a. Motivul secret: urmează să se căsătorească.

 

 Conform apropiaÅ£ilor, actriÅ£a de 36 de ani este chitită să oficializeze relaÅ£ia cu Brad în această vară, informează Daily Mail.

 

Cei doi au insistat ca lucrările de renovare de la Castelul Miraval, din Correns, Franţa, să fie gata luna aceasta.

În plus au Å£inut morÅ£iÅŸ ca micuÅ£a capelă de pe moÅŸie să fie în stare perfectă pentru acest sfârÅŸit de săptămână. Cei doi vor o „nuntă inimă, secretă ÅŸi romantică” într-un locaÅŸ de cult datând din secolul al XVI-lea, informează „US Weekly”.

S-au îndrăgostit în 2006

După filmările la „Mr. ÅŸi Mrs. Smith” Brad Pitt, de 47 de ani, a recunoscut că are o relaÅ£ie cu Angelina Jolie. A divorÅ£at de Jennifer Aniston, cu care se căsătorise în 2000. Acum au ÅŸase copii împreună, trei adoptaÅ£i ÅŸi trei ai lor. „Copiii ne presează să ne căsătorim ÅŸi o să o facem”, a recunoscut Brad.

Au cheltuit 70 de milioane $ pe Castelul Miraval

Domeniul din Correns, FranÅ£a a fost cumpărat de cei doi la sfârÅŸitul anului 2008 cu 70 de milioane $. De atunci au început lucrările de renovare care i-au făcut să scoată din buzunar aproximativ 50 de milioane de dolari. Proprietatea are propriul lac, o vie ÅŸi o pădure. Castelul are 35 de dormitoare ÅŸi datează din secolul al XVI-lea.


Lasă un răspuns