Festivalul Afterhills 2019 şi-a deschis porţile pentru zece zile, în care peste 200 de trupe şi artişti români şi străini vor urca pe scenă.

Cea de-a treia ediţie a festivalului din inima Moldovei vine cu mari schimbări. Desfăşurându-se pe parcursul a două weekend-uri în pădurea din Dobrovăţ, aflată la 20 de kilometri de Iaşi, Afterhills 2019 îşi propune să le ofere vizitatorilor o experienţă diferită, unică în România.

afterhills dobrovat (30)

Mii de tineri au pornit vineri seara spre Dobrovăț, acolo unde are loc cel mai mare festival din Moldova – Afterhills. Distracția continuă până în zori, urmând să se reia sâmbătă seara, apoi duminică seara și în weekendul următor.

Vedeți câteva imagini din prima seară de festival:

Primul weekend, 23-25 august, este dedicat iubitorilor de trap, EDM şi trance. Aşadar, Don Diablo, Rita Ora, Quintino, R3HAB, Sam Feldt, Manuel Riva, CTC şi Nane sunt doar câteva dintre numele care îi vor încânta pe tinerii festivalieri.

Show-ul lui R3HAB a fost reprogramat pentru duminică, 25 august.

Cel de-al doilea weekend, 30 august-1 septembrie, este cel în care vor cânta Claptone, Faithless DJ Set, Fedde Le Grand, Gareth Emery, GusGus, Hugo Kant, Morcheeba, Subcarpaţi şi Şuie Paparude.

Atmosfera va fi completată de show-uri de stand-up comedy cu Teo, Vio şi Costel, Dan Badea, George Tănase, Mincu şi Maria Popovici, Ionuţ Rusu şi Andrei Ciobanu.

Toate acestea vor fi completate de un Happy Week #divară, perioada dintre cele două weekend-uri, o experienţă nouă de festival.

Practic, toţi cei care îşi vor dori să evadeze din tumultul oraşului pentru a se bucura de activităţi relaxante, de vacanţă, vor putea să vină la Afterhills în perioada 26-29 august, unde vor fi încântaţi cu show-uri de stand-up, vor dansa în linişte la Silent Disco sau se vor lansa în debate-uri prietenoase la Chill Stage.

Nu în ultimul rând, cinema Orange TV Go le va oferi participanţilor o experienţă diferită iubitorilor de film, prin intermediul proiecţiilor în aer liber.

Bucură-te de o experiență unică în balonul cu aer cald și vezi AFTERHILLS de deasupra tuturor. Oferit de Orange gratuit tuturor participantilor la festival.

Happy Week este gratuit pentru toţi participanţii la festival, iar cei care îşi doresc să participe doar în acea perioadă îşi pot achiziţiona biletul în valoare de 50 de lei.

Programul, precum şi abonamente şi bilete pentru Afterhills 2019 sunt disponibile pe site-ul festivalului.

AH Shuttle Buses, cu plecare din fața Palatului Culturii. Autocarele circulă non-stop spre și dinspre festival, numărul lor fiind suplimentat în orele de vârf, ca să ajungem cu toții la timp la distracție!
Biletele pentru AH Shuttle sunt disponibile în zonele special amenajate vis-a-vis de Palatul Culturii și la festival.
Prețul unui bilet Standard este de 10 lei/pers., iar biletul Priority costă 25 lei/pers. și vor putea fi achizionate cu plata în numerar.

sursa: ziarul de iasi

Lasă un răspuns