PreÈ™edintele Traian Băsescu l-a atacat extrem de dur pe Regele Mihai, pe care l-a catalogat drept "slugă la ruÅŸi". În opinia sa, abdicarea Regelui a fost un "act de trădare al interesului naÅ£ional." "MareÅŸalul Antonescu este vinovat în istorie pentru pogromul împotriva evreilor, pentru deportarea lor în Transnistria. Uităm că România avea atunci un ÅŸef de stat. Antonescu era prim-ministru. Unuia îi dăm averile, pe altul îl facem criminal de război. De ce? Doar pentru că unul a fost slugă la ruÅŸi", a spus preÅŸedintele, în emisiunea "Evenimentul Zilei", difuzată de B1 TV.

"" ATAC
PreÅŸedintele României îl pune la zid pe Regele Mihai: Abdicare fost un act de trădare a intereselor naÅ£ionale
Sursa: EVZ

ATAC
PreÅŸedintele României îl pune la zid pe Regele Mihai: Abdicare fost un act de trădare a intereselor naÅ£ionale
Sursa: EVZ

Åžeful statului a mai declarat, aseară, că nu a făcut UDMR o ofertă de genul opt judeÅ£e plus o zonă specială formată din Harghita È™i Covasna. Traian Băsescu a făcut această afirmaÈ›ie în emisiunea "Evenimentul Zilei", difuzată de B1 TV ÅŸi moderată de jurnaliÅŸtii Robert Turcescu ÅŸi Ion Cristoiu.

PreÈ™edintele României a corectat declaraÈ›iile liderilor UDMR care afirmaseră că le-a fost propusă o variantă de reorganizare pe opt judeÈ›e plus un al nouălea, format din Harghita È™i Covasna. Traian Băsescu spune că varianta sa a fost de 10 judeÈ›e. Opt mari plus două mici, Harghita È™i Covasna, care să rămâne fiecare separat.      PreÈ™edintele Traian Băsescu l-a criticat dur pe Victor Ponta pentru imaturitatea de care dă dovadă. El  spune că Mitrea, Năstase, Iliescu È™i chiar È™i Geoană pot fi parteneri mai serioÈ™i de discuÈ›ii ca Ponta. PreÈ™edintele a precizat că Ponta a ajuns pe o poziÈ›ie mai înaltă pentru care nu dovedeÈ™te maturitate suficientă.

Președintele Traian Băsescu a comentat afirmațiile lui Victor Ponta conform căruia a fost căutat de emisari ai șefului statului pentru negocieri. "Domnul Ponta dacă are o urmă de onoare ar trebui să spună numele emisarilor. Este evident că minte", a declarat Băsescu aseară la emisiunea "Evenimentul zilei" de la B1 TV.

Traian Băsescu a comentat È™i scandalul banilor de la Comlexul Rovinari încasaÈ›i de senatorul Dan Șova. PreÈ™edintele spune că a văzut că au ajuns bani È™i la Victor Ponta. "Abia acum am înÈ›eles de ce era aÈ™a ponit pe ManÈ›og", a spus Băsescu.

Iată cele mai importante declarații ale șefului statului:

  • DESPRE REGELE MIHAI. MulÅ£i spun că abdicarea a fost un mare act patriotic. Nu. A fost un act de trădare a intereselor naÅ£ionale din partea Regelui Mihai. Antonescu este vinovat în istorie pentru pogromul împotriva evreilor, pentru deportarea lor în Transnistria. Uităm că România avea atunci un ÅŸef de stat. Antonescu era prim-ministru. Unuia îi dăm averile, pe altul îl facem criminal de război. De ce? Doar pentru că unul a fost slugă la ruÅŸi?

 

!!!!!!!!!!!!!!!            VÄ‚ PREZENTÄ‚M  O DIFERENŢĂ NETÄ‚ DE IMAGINE ,DOAR PRIVIÅ¢I ÅžI MEDITAÅ¢I….   !!!!!!!!!!!!!!

                                                      CE AM FOST…….   ÅžI CE AM AJUNS….

 

 

Lasă un răspuns