Piloți de acrobație de renume mondial, muzică live, standuri de aviație, expoziție de mașini de epocă și spații de joacă pentru copii.

   Toate acestea vor fi pregătite de organizatori pentru cei care vin la Aeroportul Tuzla pe 2 iulie 2016.

   Aeromania împlinește 10 ani, așa că evenimentul a fost anunțat din timp de organizatori.

   Amatorii de show-uri aeriene au timp suficient să-și pregătească vacanța la mare. Doar condițiile meteo mai pot da peste cap planurile, așa că reprezentanții Aeroportului Tuzla spun că au rezervat și ziua de duminică, 3 iulie, ca rezervă pentru spectacol.

   Intrarea publicului va fi liberă, dar există și bilete pentru zona VIP.

 “Spectacolele de aviație se supun unor proceduri foarte riguroase și pentru asta punem la lucru experiența, energia și timpul nostru. Eu fac asta de 10 ani, Air-Showul a crescut sub ochii mei și cu ajutorul meu, așa că sunt mandru să pot fi alaturi de piloți și prieteni și la a zecea editie. ÎI aștept, lângă public, ca de fiecare dată”, spune Mugurel Toma de la Aeroportul Tuzla.

   Spectacolul aerian aduce multe nume cunoscute ale aviației mondiale. Până acum organizatorii au confirmat prezența Hawks of Romania, Iacării Acrobați, Jurgis Kairys și Luca Bertossio.

   “Organizarea unui eveniment de asemenea anvergură și complexitate trebuie începută cât mai devreme – pentru că piloții pe care publicul și noi vrem să îi vedem – au calendarele pline pe câte doi ani în avans și este foarte greu sa le rezervi un weekend.

 De asemenea, toate celelalte elemente pe care le adaugăm pentru a oferi un spectacol total implică multă muncă, atenție și efort”, a declarat Cristina Mitchievici, event manager.

About Post Author

Lasă un răspuns