După aproape 20 de ani, supermodelul Adriana Lima se retrage de la Victoria’s Secret. Brazilianca a confirmat, în lacrimi, că show-ul din 2018, care a avut loc joi seară, este ultimul pentru ea. Adriana Lima (37 de ani) este cel mai longeviv „înger”, ea defilând pe podium timp de 19 ani.

Supermodelul brazilian Adriana Lima a anunțat și pe Instagram că „pune în cui aripile”, după aproape 20 de ani în care a defilat în prezentările de modă Victoria’s Secret.

„Dragă Victoria, îți mulțumesc că mi-ai arătat lumea, împărtășindu-mi secretele și, cel mai important, nu doar că mi-ai dat aripi, ci m-ai învățat să zbor! Toată dragostea pentru cei mai buni fani din lume! Cu dragoste, Adriana”, a scris Lima, pe Instagram.

Adriana Lima, care deține recordul pentru cel mai longeviv „înger” al Victoria’s Secret, a încheiat show-ul de joi seară în ovațiile publicului. Supermodelul nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

Adriana Lima a defilat pentru Victoria’s Secret din anul 1999, când avea 18 ani, iar în anul 2017 a primit titlul de „cel mai valoros înger Victoria’s Secret”. În întreaga carieră a ei la Victoria’s Secret, Adriana Lima a purtat de trei ori lenjeria Fantasy Bra.

Fotografii: EPA, North Foto

About Post Author

Lasă un răspuns