* JOI, 18 IULIE 2013, ORA 21.00

De la Bach la Phoenix si de la Paganini la Michael Jackson, muzicianul Adrian Naidin isi poarta publicul prin muzica universala cu violoncelul sau fermecat. Un spectacol unic de etno jazz, cu piese in prima auditie!_

 Colaborator al lui Moby pentru coloana sonora a filmului The Necessary Death of Charlie Countryman, un proiect de suflet al americanului Shia LaBeouf, Adrian Naidin este un muzician complet, experimental in jazz, inspirat in clasic, plin de forta si har in folclor.
 Adrian Naidin convinge in experimente acustice inedite, de la conceptele uneori abstracte ale jazz-ului contemporan, pana la world music sau pop-rock.
 O revelatie a ultimilor ani atat pentru public, cat si pentru critica, Adrian Naidin a urcat si pe scena Teatrului National din Bucuresti, in spectacolul “Caramitru-Malaele, cate’n luna si in stele”, pentru a modera cu geniu duelul in versuri al celor doua forte ale teatrului romanesc.

 REZERVARI - 0753.122.456
 PRET BILET: 25 LEI

	* JOI, 18 IULIE 2013, ORA 23.00

DANIEL SI BOGDAN (FONOTECQ)

Cei doi DJ pregatesc o seara de dans pe muzica variata (disco/ funk/ nu-disco/ house/ garage si nu numai).Bogdan este co-fondator al proiectului de muzic sharing Fonotecq.
 _Intrarea libera. _

	* VINERI, 19 IULIE, ORA 22.00

IMPROVIZATIE - JAM SESSION - JAZZ

Jazz pentru toate gusturile, cu SORIN ZLAT BAND & FRIENDS. Participa mai multi muzicieni de jazz care, pe parcursul serii si pana spre dimineata vor improviza, inlocuindu-se unii pe ceilalti la diversele instrumente de pe scena. O seara cu adevarat speciala, pentru iubitorii de jazz si de muzica de calitate!
 Intrarea libera.

Lasă un răspuns