""

Clubul Cesena a anunÅ£at, joi, pe site-ul oficial, că a reuÅŸit să îl achiziÅ£ioneze pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, care a semnat un contract pe doi ani, cu opÅ£iune de prelungire pentru încă un sezon.

Clubul Cesena a anunÅ£at, joi, pe site-ul oficial, că a reuÅŸit să îl achiziÅ£ioneze pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, care a semnat un contract pe doi ani, cu opÅ£iune de prelungire pentru încă un sezon.

"Acordul pentru transferul atacantului român la Cesena (pe doi ani cu opÅ£iune pentru încă unul) a fost realizat, astăzi, joi 23 iunie, la Cesena, după o negociere strânsă, încheiată dimineaţă, între impresarul său ÅŸi preÅŸedintele Igor Campedelli. Determinantă a fost dorinÅ£a jucătorului de a ajunge la o înÅ£elegere ÅŸi de a accepta oferta Cesena Calcio", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului italian, care a încheiat ediÅ£ia 2010/2011 a campionatului Italiei pe locul 15, în timp ce Fiorentina s-a clasat pe 9.
""

""

Igor Campedelli s-a declarat încântat de transferul atacantului în vârstă de 32 de ani. "Munceam de mai multe luni pentru ca Adrian să îmbrace culorile noastre ÅŸi faptul că a acceptat oferta de a face parte din proiectul nostru mă umple de mândrie. Sunt sigur că jucătorul se va integra perfect în echipă, se va adapta perfect la noul staf ÅŸi în acest oraÅŸ (n.r. – 150 de kilometri nord-est de FlorenÅ£a). Sunt sigur că va aduce o valoare în plus Cesenei ÅŸi că contribuÅ£ia sa va fi fundamentală pentru sezonul nostru. Vreau să îi mulÅ£umesc lui Pietro Chiodi, agentul atacantului, cu care am lucrat pentru a încheia tratativele ÅŸi clubului Fiorentina pentru corectitudinea de care a dat dovadă", a spus Campedelli.

La Cesena, Mutu va fi antrenat de italianul Marco Giampaolo, 43 de ani, care a preluat echipa începând din acestă pauză competiÅ£ională.

Presa italiană a scris, marÅ£i, că reprezentanÅ£ii lui Adrian Mutu s-au întâlnit cu cei ai clubului Cesena, pentru a negocia un transfer, însă aceÅŸtia din urmă au anunÅ£at, miercuri, pe site-ul oficial că au fost întrerupte tratativele pentru transferul lui Mutu, divergenÅ£ele economice dintre cele două părÅ£i fiind prea mari.

Cesena ÅŸi-a manifestat de mai multe ori interesul pentru Adrian Mutu în ultimele luni. În sezonul 2010/2011, Mutu a fost scos din lotul Fiorentinei timp de o lună, la 5 ianuarie, după ce a refuzat să se antreneze pentru că nu era lăsat să plece gratis la Cesena. Ulterior, Mutu a renunÅ£at la colaborarea cu Ioan Becali ÅŸi a susÅ£inut o conferinţă de presă în care ÅŸi-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei, astfel că a fost reprimit în lot ÅŸi a rămas la gruparea toscană.

Adrian Mutu se afla din vara anului 2006 la Fiorentina. În cei cinci ani petrecuÅ£i la clubul toscan, atacantul român a evolua în 112 de meciuri si a marcat 54 de goluri.

 

sursa: mediafax

About Post Author

Lasă un răspuns