Adrian Mutu, vedeta echipei naÅ£ionale de fotbal a României, a fost în aseară la Sala "Dinamo", acolo unde a asistat la un antrenament al lui Lucian Bute.

Întâlnire de gradul trei aseară la Sala de Box a clubului Dinamo BucureÅŸti între Adrian Mutu ÅŸi Lucian Bute, doi dintre cei mai buni sportivi ai României în ultimele decenii.

Mutu a Å£inut să-l urmărească pe viu la una dintre ÅŸedinÅ£ele de pregătire pe campionul mondial IBF la supermijlocie, care se pregăteÅŸte să-ÅŸi apere centura pe 9 iulie, la "Romexpo", în faÅ£a francezului Jean-Paul Mendy."Am venit aici pentru că Lucian e prietenul meu ÅŸi vreau să îl susÅ£in. Sunt sigur că o să câÅŸtige. E un meci important nu numai pentru Lucian ci ÅŸi pentru noi, pentru că este unul dintre cei mai mari campioni ai României. Din păcate nu o să fiu prezent la meci. O să fiu în cantonament atunci.

Noi suntem prieteni de mulÅ£i ani, când vrea să vină la un meci de-al meu, el ÅŸtie că poate să vină fără nicio problemă. El este unul dintre cei mai mari campioni ai României, îÅŸi apără centura de campion mondial, e la fel ca Nadia, ca Hagi, ca toÅ£i ceilalÅ£i", a adăugat Mutu.

Adrian Mutu îi îndeamnă pe români să-i fie alături lui Lucian Bute pe 9 iulie. "Cred că românii ÅŸtiu să-ÅŸi susÅ£ină campionii, o să vedeÅ£i ce va fi la Romexpo. Eu mă mândresc cu Lucian puÅ£in mai mult decât ceilalÅ£i, pentru că el este prietenul meu", a spus Mutu.

Fotbalistul de la Cesena ÅŸtie ÅŸi care e arma de temut a lui Bute ÅŸi îi dă un sfat campionului mondial: "Să dea un upercut de stânga ÅŸi să-l facă KO".

 

 

sursa: evz


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns