Recent divoraata de Liviu Vârciu, Adelina nu vrea sa auda pentru un moment de casatorie. Desi tot mai multe voci afirma ca fotomodelul si afaceristul timisorean Sorin Boiangiu au de gând sa întemeieze o familie, Adelina neaga cu vehementa. Cu toate acestea, vedeta spune ca nu vrea sa ramâna domnisoara prea mult timp pentru ca vrea sa fie o mama tânara.

În ultimul timp s-au înmultit zvonurile conform carora Adelina si Sorin vor sa se casatoreasca. "Nu ma marit. Sau cel putin nu deocamdata. Desi într-un tabloid s-a speculat ca eu si Sorin am fost ba la biserica, ba sa cumparam verighete, nu este adevarat ca ne casatorim. Nu mai au voie oamenii sa treaca pe la biserica?", a marturisit Adelina pentru Libertatea.ro.

Fosta doamna Vârciu si-a planificat cu grija viata: "Am destul timp sa ma si marit. Pe la 25 sau 27 de ani, pentru ca vreau sa fac copii. Vreau sa fiu o mama tânara".

Întrebata daca se muta la Timisoara, Adelina (foto) a spus: "Nu am de gând sa o fac si nici Sorin nu vine în Bucuresti. Încercam sa tinem relatia la distanta".

""

 

Lasă un răspuns