Adelina, fosta soţie a lui Liviu Varciu, a recunoscut, ieri, in exclusivitate pentru Libertatea, că, in ciuda unui divorţ dificil, nu a incetat să se gandească la actor, făcand mereu comparaţii intre acesta şi ceilalţi bărbaţi din viaţa sa.

După un divorţ cu scandal şi cu vorbe grele aruncate de ambele părţi, Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu se află la un pas de împăcare. Amândoi au renunţat la alte relaţii în weekendul trecut şi aşteaptă să se vadă pentru a-şi mărturisi, unul altuia, sentimentele pe care încă le nutresc. “Da, îl iubesc pe Liviu. Cred că nici unul dintre noi nu a reuşit să-şi facă o relaţie de durată, tocmai pentru că ne-a legat o dragoste foarte mare”, ne-a mărturisit Adelina.

Şi-a comparat «fostul» cu Vârciu

“De fostul meu prieten, Sorin, m-am despărţit din cauza distanţei. Am ţinut la el, era un băiat deosebit. Dacă l-aş fi iubit însă la fel ca pe Liviu, nu conta distanţa dintre noi, el locuind la Timişoara. De fiecare dată făceam comparaţii cu Liviu, care, normal, îi erau favorabile fostului soţ. M-am gândit mai tot timpul la el, dar încercam să o fac mai rar, tocmai pentru că mă durea ceea ce s-a întâmplat între noi”, ne-a mai declarat frumoasa brunetă care, totodată, a recunoscut că este dispusă să ierte vorbele grele ce s-au tot spus în timpul divorţului de acum câteva luni. În ceea ce-l priveşte pe Liviu, acesta s-a arătat răscolit să afle că Adelina nu l-a uitat niciodată şi că încă- l mai iubeşte. “Normal că mai simt ceva pentru ea”, a precizat şi actorul pentru Libertatea. Acesta a spus însă că nu o va suna pe fosta soţie. “Nu o să fac primul pas, nu o s-o sun. Poate o să ne întâlnim însă întâmplător”, ne-a declarat, încântat, Liviu.

""

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns