Actriţa franceză Marion Cotillard va primi un premiu pentru întreaga carieră la ediţia de anul acesta a galei Gotham Independent Film Awards, care va avea loc pe 26 noiembrie, în Manhattan, New York.  Punct de plecare în cariera ei internaţională, remarcabila interpretare a artistei franceze Marion Cotillard din filmul "La vie en rose/ La Môme" a fost salutată printr-o ploaie de recompense, inclusiv premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Marion Cotillard s-a aflat pe afişul a două filme cu mare succes de casă în 2010 – "Începutul/ Inception", de Christopher Nolan, şi "Les Petits mouchoirs", de Guillaume Canet, informează variety.com.

  De asemenea, actriţa franceză a fost văzută pe marile ecrane în lungmetrajul "Miezul nopţii în Paris/ Midnight in Paris", de Woody Allen, care a deschis ediţia din 2011 a Festivalului de la Cannes. Cel mai recent film al ei, "De Rouille et d’Os", de Guillaume Canet, a fost prezentat la ediţia din acest an a Festivalului de la Cannes. Marion Cotillard a fost distribuită şi în următorul film din seria "Batman", intitulat "Cavalerul negru: Renaşterea/ The Dark Knight Rises", regizat de Christopher Nolan.

 

Cititi mai mult pe : http://www.mediafax.ro/life-inedit/actrita-marion-cotillard-va-primi-un-premiu-pentru-intreaga-cariera-la-gala-gotham-awards-2012-10186227

Sursa : http://www.mediafax.ro

 

 

Lasă un răspuns