"Daniel

Daniel Craig (Foto: Reuters)

 

Actorii Rachel Weisz ÅŸi Daniel Craig s-au căsătorit, miercuri, la New York, în cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar patru persoane, informează ediÅ£ia electronică a revistei People.

 

 

Agentul de presă al actriÅ£ei Rachel Weisz a confirmat aceste informaÅ£ii pentru revista People. Cei doi actori s-au căsătorit miercuri, la New York, în cadrul unei ceremonii intime, la care au participat doar patru persoane.

La ceremonie au fost prezenÅ£i Ella, fiica în vârstă de 18 ani a actorului Daniel Craig, Henry, fiul în vârstă de patru ani al actriÅ£ei Rachel Weisz, ÅŸi alÅ£i doi prieteni ai cuplului.

Rachel Weisz, în vârstă de 41 de ani, ÅŸi Daniel Craig, în vârstă de 43 de ani, au o relaÅ£ie din toamna anului 2010 ÅŸi au petrecut Crăciunul împreună în Marea Britanie.

Cei doi actori britanici s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul filmărilor pentru thrillerul "Dream House", ce va avea premiera pe 30 septembrie în Statele Unite.

La sfârÅŸitul anului trecut, ambii actori s-au despărÅ£it de partenerii lor de viaţă – Rachel Weisz, de regizorul american Darren Aronofsky, cu care are un fiu, Henry Chance, în vârstă de patru ani, iar Daniel Craig, de producătoarea de film Satsuki Mitchell.

Actorul britanic are o fiică, Ella, cu fosta lui soÅ£ie, actriÅ£a scoÅ£iană Fiona Loudon, de care a divorÅ£at în 1994, informează Mediafax.

Rachel Weisz a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Prietenie absolută/ The Constant Gardener" (2005) ÅŸi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în filmele "Din Raiul Meu/ The Lovely Bones", de Peter Jackson, ÅŸi "Agora", de Alejandro Amenabar.


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns