Mark Evans, primul basist al legendarei formatii AC/DC, a recunoscut ca trupa nu a facut niciodata repetii la modul serios.

Se pare ca rockerii australieni nu s-au pregatit niciodata inainte de show-urile din primii ani de activitate. Mark Evans, care a facut parte din AC/DC intre 1975 si 1977, a recunoscut ca formatia nu si-a schimbat obiceiul, in ciuda succesului mereu in crestere.

"Nu existau repetitii! Primul meu concert cu ei a fost complet spontan. S-a intamplat dupa auditie. Am mers intr-un pub din oras ca sa-i vad. Am vazut prima parte si apoi am urcat pe scena si am cantat alaturi de ei", isi aminteste Evans.

"Pentru primul nostru turneu in Anglia am inchiriat o sala de repetitii, dar cred ca acolo nu am cantat mai mult decat niste piese de la Elvis Presley", a marturisit muzicianul.

Basistul sustine ca AC/DC nu a facut niciodata repetitii serioase in care sa se asigure ca totul este in ordine.

El a mai dezvaluit si detalii despre procesul de compunere a pieselor noi. "Piesele erau scrise direct in studio. Nu existau demo-uri. Angus si Malcom cantau cate ceva pentru George Young, iar melodiile erau inregistrate acolo. Odata ce aveam structura piesei, o si inregistram".

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns