""

Dupa ani si ani de asteptare, fanii romani i-au ascultat live pe monstrii sacri de la AC/DC, cu o cariera de 35 de ani in spate. Nici ploaia, nici vantul nu au stricat atmosfera din Piata Constitutiei, unde peste 60.000 de oameni, din care circa 2.000 veniti de pe alte meleaguri, au respirat la unison, dregandu-si glasul pentru "Hells Bells" sau "You Shook Me All Night Long".

Poze de la concertul AC/DC la Bucuresti puteti urmari pe METALHEAD accesand link-ul de mai jos:

Poze Concert AC/DC la Bucuresti

In Bucuresti s-a format un oras in oras, fanii AC/DC impanzind centrul Capitalei de tricouri inscriptionate si bocanci ori chiar pantaloni scurti si cravata.

Fani de toate varstele care s-au asezat la coada inca de duminica dimineata, veniti din toate colturile tarii pentru, cel mai probabil, primul si unicul concert AC/DC din Romania. E greu de crezut ca dupa turneul "Black Ice Tour" inceput in 2008, care se va termina spre sfarsitul anului, seniorii vor mai repeta un eveniment de o asemenea anvergura.

Scena a fost impresionanta, iar locomotiva de 3,5 tone, in marime naturala, face imaginatia sa zburde, la fel ca si clopotul urias ce insoteste piesa "Hells Bells", carat de unul dintre cele 30 de camioane care au adus scena si instalatiile.

Lasă un răspuns