Abi Talent a rupt topurile industriei muzicale din România. La doar 18 ani, tânărul a cucerit inimile fanilor din întreaga România. Deși a fost blamat de-a lungul timpului pentru stilul muzical abordat, el se mândrește cu reușitele sale și cu banii pe care îi câștigă din concerte.

Abi Talent se consideră cea mai în vogă vedetă de la noi din țară, în momentul de fața.

Alberto, pe numele lui real, este unul dintre cele mai influente persoane din România, astfel că, pozele publicate strâng sute de mii de like-uri.

Una dintre fotografiile lui a depășit recordul de aprecieri pe Instagram în România.

Tânărul aspirant la o viață de artist a mărturisit că, deși are doar 8 clase, simte că ar fi terminat 14 facultăți, și mai în glumă, mai în serios, pretinde că ar studia medicina.

Familia lui este foarte mândră de succesul lui, și, din spusele lui, aceștia l-ar încuraja să continue acest stil de muzică care este destul de vuglar.

Suraj, așa cum mai este cunoscut părintele lui Abi Talent în mahalaua Buzăului, a fost condamnat pentru proxenetism la cinci ani și șase luni de închisoare. 

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul.

Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească.

Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred…în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă.

Părinții mei sunt foarte fericiți că nu mai depind de ei, financiar. Îmi fac banii mei, mulți. Nu mai stau pe banii părinților, îmi cumpăr hainele de mii de euro din banii mei.

Părinții mei nu au foarte mulți bani, e familie normală, decentă. Am cele mai multe like-uri din România, la ultima poză.

Figurant nu sunt, înainte eram mai rău. Am multe concerte, lumea mă cere la concerte. Am cântat aproape la toate balurile” a povestit el, pentru „Star Magazin”. 

Abi a devenit cunoscut în anul 2017, atunci când a scos o piesă cu titlul «Papuci Gucci», melodie care a strâns foarte multe critici, însă în același timp, vizualizările de pe YouTube l-au făcut să continue să cânte.

Din acel punct, Abi a devenit un nume foarte cunoscut în industria din România, și a strâns mii de urmăritori pe rețelele de socializare, iar în topurile de YouTube, el este mereu pe primul loc.

De curând, a lansat piesa «Rege pă România» și se află în continuare pe locul 1 în topuri și deja are 10 milioane de vizualizări.

Nu știm dacă vizualizările de pe Youtube sunt doar curiozități ale oamenilor pentru a vedea cu ce mai șochează tânărul care susține că facultatea nu este un lucru necesar în viață, ori învățământul în general, sau lumea chiar apreciază stilul lui.

About Post Author

Lasă un răspuns