"Hardlywork.in"

 

Având în vedere că angajaÅ£ilor le este de multe ori interzis să folosească reÅ£elele de socializare, precum Facebook, la locul de muncă, un programator a inventat un site care vine în "ajutorul" celor frustraÅ£i de regulile interne ale angajatorilor.

 

Astfel, programatorul a creat un site care converteÅŸte automat pagina personală de Facebook într-un tabel Excell în care se poate vedea, în timp real, întreaga activitate pe pe pagina principală a utilizatorului.

Site-ul se numeÅŸte "Hardlywork.in" iar cei care-l accesează au posibilitatea ca, prin platforma pusă la dispoziÅ£ie, în mod gratuit, să încarce clipuri, fotografii ÅŸi să interacÅ£ioneze, întocmai ca pe Facebook, cu prietenii lor virtuali.

Hardlywork.in a fost creat de Bay Gross, în vârstă de 20 de ani, de la Universitatea Yale. El a declarat că a ajuns să creeze acest site după ce o amică de-a sa a intrat într-un program guvernamental ÅŸi trebuia să găsească o metodă de a Å£ine legătura cu aceasta.

"Acum, după ce l-am pus la punct, toată lumea poate folosi programul meu ÅŸi toÅ£i cei din acel program guvernamental chiar îl folosesc" a delcarat Bay Gross, potrivit Daily Mail.



About Post Author

Lasă un răspuns