Peste 40 de edituri româneşti şi din străinătate isi vor prezenta oferta de carte la cea de-a XIII-a ediţie a târgului de carte Kilipirim, care va fi deschis în perioada 19-23 octombrie, la galeriile Dalles din Bucuresti.

 

Oferta editurilor, insumand peste 10 000 de titluri, va cuprinde atât titluri din 2011, cât şi din anii trecuţi, ediţii de colecţie, cărţi specializate sau best-sellers în Europa, într-o ofertă generală care acoperă toate domeniile de interes – beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură sau design. Elementul esential al targului este discount-ul practicat de edituri.

Kilipirimul din această toamnă, ajuns deja la ediţia a XIII-a, „este un eveniment cu mare trecere în rândul consumatorilor de carte. Am constatat că ediţiile Kilipirimului din Bucureşti, de toamnă sau de primăvară, dar şi cele de la Marea Neagră, din perioada estivală, sunt mult asteptate de cititori. Exista clienti fideli ai Kilipirimului care astepta editiile targului pentru a-şi face shopping-ul de carte la un preţ cât mai bun” a declarat Louisa Bangale, managerul evenimentului.

În cadrul evenimentului de la galeria Dalles, organizatorul va oferi publicului consumator de carte, prin tragere la sorţi, trei burse care acoperă integral costul cursurilor teoretice marca ‘Fundaţia Calea Victoriei’. Câştigătorii vor putea frecventa, în funcţie de pasiunea pentru diverse discipline, cursuri precum Arhitectură, Istorie, Astronomie, Costum şi Moda sau Dezvoltare personală.

Pe perioada Kilipirimului etajul Galeriei Dalles este deschis unei expoziţii de ceasuri cu vânzare, unde se vor găsi aproximativ 100 de ceasuri de perete mărcile Vaerst – Germania şi Lowell – Italia.

Kilipirim va putea fi vizitat zilnic, în perioada 19-23 octombrie, între orele 10,00 şi 20,00.

Sursa: HotNews

Lasă un răspuns