A Vision Of MERCURY – o categorie de bilete sold out pentru regalul de hituri QUEEN din 26 octombrie

Biletele VIP pentru spectacolul “A Vision Of Mercury,” ce va avea loc pe 26 octombrie în Hard Rock Cafe deja s-au epuizat. Pentru showul ce va însemna un regal de hituri Queen, prezentate live de cel mai bine cotat artist tribut Freddy Mercury se mai găsesc bilete cu loc, la preţul de 60 RON.

 

Protagonistul showului, Joseph Lee spune: “va fi o seară explozivă, asemenea artistului care a dat viaţă unor melodii simbol precum: “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, sau “A Kind Of Magic.

 

http://youtu.be/Ri4uEzQQxWQ

 

 

Cu peste un deceniu de experienţă, Joseph Lee Jackson, este apreciat drept unul din cei mai autentici artişti tribut Freddie Mercury din lume. El aduce în faţa publicului un show dinamic, din care răzbate carisma inconfundabilă a unuia dintre cei  mai spectaculoşi solişti din istoria rockului.

 

Joseph Lee este apreciat chiar şi de către familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat să performeze şi în cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onorează memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent şi chitaristul Brian May.

 

 

Pentru fiecare cumpărător de bilet, rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

 

Biletele de 60 RON (loc la masă) pentru show-ul A Vision of Freddie Mercury sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe Biletoo.roBLT.roMyticket.ro, Bilet.ro, Bilete.ro.

 

 

About Post Author

Lasă un răspuns