O femeie din Marea Britanie s-a transformat radical in doar un an si a slabit un numar impresionant de kilograme.Claire Hughes cantarea 140 de kilograme ajunsese intr-un moment critic pentru viata ei cand nu mai putea merge pe strada fara sa se faca glume la adresa greutatii ei. In urma cu un an, a fost supusa unui alt moment umilitor cand i s-a cerut sa coboare dintr-un carusel pentru ca era prea grasa.

Femeia in varsta de 31 de ani a luat atunci decizia care i-a schimbat intreaga viata.

Mama a doi copii, aceasta a recunoscut ca a inceput sa ia in greutate in urma cu patru ani cand a inceput sa aiba probleme de sanatate si prezenta riscul de a suferi de cancer. A fost supusa unei operatii de histerectomie, dupa care a inceput sa manance tot mai mult pentru a face fata depresiei in care intrase.

A incercat numeroase diete, dar rezultatele erau de fiecare data de scurta durata.

O prietena i-a sugerat sa urmeze cursuri de boxing. Desi nu mai calcase niciodata intr-o sala de sport, Claire s-a aratat hotarata sa invinga kilogramele in plus si acest sport a ajutat-o sa slabeasca intr-un an nici mai mult nici mai putin de 50 de kilograme.

Acum, Claire este antrenoare de box si poarta haine cu sase masuri mai mici. Manaca sanatos si are grija ca fiicele ei sa aiba o alimentatie sanatoasa.

"Nu cred ca realizam la acel moment ca situatia era rea nu doar pentru mine, ci si pentru copiii mei. Acum, avem cu totii o alimentatie echilibrata, mancam sanatos si facem exercitii.", a declarat incantata Claire.

Lasă un răspuns