In perioada 30 septembrie – 10 octombrie, in apropierea statiei de metrou Grozavesti, se va desfasura “Deutsches Bierfest”, principalul eveniment din Romania dedicat iubitorilor de bere.

Acesta aduce pe scena beri celebre din toata lumea precum WARSTEINER, OETTINGER, KONIG LUDVIG, WEIHENSTEPHANER, RIEDENBURGER, PADERBORNER, SALITOS, mancaruri traditionale romanesti si nemtesti, muzica buna, distractie si elemente surpriza.
In cele 10 zile cat va dura ”Deutsches Bierfest”, cei prezenti se vor putea bucura, intre orele 17.00 si 2.00, de jocuri de lumini si lasere, dar si de muzica unor formatii precum Vunk, Taxi, Timpuri Noi, Compact, Spitalul de Urgenta, Bere Gratis si Hara.

Potrivit reprzentantilor Deutsches Bierfest, Oktoberfest (in trad. "Sarbatoarea lui octombrie"), in dialect d’Wiesn, este una din cele mai mari serbari populare din lume. Se desfasoara anual, in München, de la mijlocul lui septembrie pana in octombrie. De acest eveniment se bucura anual aproximativ 6.000.000 de vizitatori.

 

Articol realizat de: Paula Benescu

Lasă un răspuns