Cel mai cunoscut eveniment dance din Europa vine pe 21 aprilie 2012 in Romania. Fanii muzicii electronice nu vor rata acest eveniment si asteapta cu sufletul la gura sa afle artistii care vor performa in Pavilionul Central Romexpo.

Suspansul ia sfarsit astazi pentru ca tocmai am aflat numele care vor mixa in cadrul Sensation Romania – Ocean of white. Lineup Sensation Ocean Of White – Bucuresti 2012 :
** Mr. White
** Eric Prydz
** Fedde le Grand
** Pete Tong
** Hardwell
** Greeg si Onuc

Conceptul era previzibil. Sensation nu mai inseamna de ani buni de zile muzica trance si emotie. Acum accentul cade pe muzica progressive si energie. Sunt bucuros ca il vom vedea la Bucuresti pe Eric Prydz, acest geniu care in ultimii trei ani a devastat muzica electronica. Seturile sale sunt… epice (asa cum se numeste conceptul sau de show pe care il promoveaza in toata lumea). Spectacolele lui sunt o calatorie aparte in propriul sound.

Fedde Le Grand si Hardwell sunt si ei doua figuri marcante ai muzicii dance actuale mondiale, cu hit-uri si remixuri extraordinare. Vezi Fedde Le Grand – So Much Love si Hardwell – Spaceman – le vom auzi la Bucuresti. O supriza pentru mine in lineup este Pete Tong, starul de la BBC Radio 1. Essential Mix, cunoscuta emisiune de la BBC Radio 1, ii apartine.

Biletele au intrat in vanzare in reteaua Eventim. Primele 1000 de bilete in Ring au un pret special de 175 de lei. Biletele la categoria Deluxe costa 440 lei, iar la categoria VIP, 770 lei (loc rezervat la masa & voucher consumatie bar 100 lei incluse). Dupa epuizarea primelor 1000 de bilete la pret special, biletele in Ring vor costa 240 lei. Tichetele sunt disponibile in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

 

Sursa : www.gsp.ro

Lasă un răspuns