""

Într-unul din rarele sale interviuri, Bill Gates dezvăluie informaÅ£ii personale, dar vorbeÅŸte ÅŸi despre viitoarele găselniÅ£e tehnologice, după cum le numeÅŸte fondatorul Microsoft.

Bill Gates a acordat recent un interviu publicaţiei britanice Daily Mail, dezvăluind o serie de informaţii personale, dar şi una despre concurenţă. Iată zece dintre ele

""
""

""

  • Gates va lansa o campanie de 2,5 miliarde de dolari, în urma căreia vor fi vaccinaÅ£i 243 de milioane de copii din întreaga lume. IniÅ£iativa, un parteneriat cu premierul britanic David Cameron, se numeÅŸte "AlianÅ£a globală pentru vaccinuri ÅŸi imunizări".

""

  • Copiii lui Gates îl tachinează, cântându-i versurile piesei "Billionaire" (Miliardar), de Bruno Mars. TotuÅŸi, fondatorul Microsoft ÅŸi-a îndeplinit toate visurile despre care se vorbeÅŸte în piesă: a apărut de mai multe ori pe coperta revistei Forbes, este bun prieten cu vedeta TV Oprah, iar Regina Elizabeta a II-a l-a făcut cavaler, în 2005.

""

  • Nu crede că ar fi bine ca cei trei copii ai săi – un băiat ÅŸi două fete – să-i moÅŸtenească averea. Gates a declarat în nenumărate rânduri că îÅŸi va dona averea, iar copiii săi vor primi fiecare "doar" 10 milioane de dolari, plus o "educaÅ£ie incredibilă".

""

  • Copiii lui nu au voie să posede un iPod (produs de Apple), ci "echivalentul Windows", adică Zune. Gates spune despre acest produs că este un player excelent, dar "uită" să precizeze că nu se mai produce.

""

  • Bill Gates nu va mai lucra niciodată full-time pentru Microsoft, companie fondată în 1984. El a declarat că se va dedica fundaÅ£iei sale.

""

  • În ziua nunÅ£ii cu Bill Gates, Melinda a primit o scrisoare de la mama miliardarului, în care aceasta îi scria nurorii sale : "De la cei cărora li se oferă multe, se aÅŸteaptă multe".

""

  • Gates a povestit că, atunci când merge să reprezinte fundaÅ£ia sa în ţări din lumea a treia, este văzut drept "un tip cu pielea albă", nicidecum drept al doilea cel mai bogat om din lume.

""

  • DeÅŸi preferă cărÅ£ile "de modă veche", adică pe hârtie, Gates e conÅŸtient că e-readerele vor câÅŸtiga bătălia.

""

  • Bill Gates este în mare parte dedicat filantropiei, dar rămâne la curent ÅŸi cu evoluÅ£iile din tehnologie. El spune că următoarea "găselniţă" va fi recunoaÅŸterea vocii.

""

  • În cadrul interviului, ÅŸeful Microsoft a dezvăluit că omologul său de la Facebook, Mark Zuckerberg, s-a logodit. El se referă la Priscilla Chan drept "logodnica lui Zuckerberg".

About Post Author

Lasă un răspuns