Cu ocazia implinirii a 7 ani de la lansare, in data de 29 noiembrie, Radio Guerrilla a organizat "7 concerte pentru 7 ani”.
Astfel, 7 trupe au concertat de-a lungul zilei, in direct din Studiourile Radio Guerrilla, iar maestrul de ceremonii a fost Bogdan Guerrilive Serban.
Concertele au fost transmise VIDEO LIVE pe pagina facebook.com/radio.guerrilla.

 

Mai jos, puteti urmari, un scurt review al zilei de 29 noiembrie

 

Toulouse Lautrec a cântat, în premieră, la Radio Guerrilla 2 piese de pe viitorul album

 
Invitați, marți seara, la ultima rundă de Guerrilive la aniversarea a 7 ani de Radio Guerrilla, cei 3 Toulouse Lautrec au cântat, în premieră, 2 piese de pe viitorul album ce ar urma să iasă în toamna lui 2012: “Irrațional” și “Poetul Mecanic”.

 Cele două piese au încheiat mini-concertul Toulouse Lautrec, piesa de început fiind “Manifesto” de pe proaspătul și singurul album de până acum al trupei – Heroes, lansat în octombrie anul acesta.

 

 

 Concert OCS, Coma & AB4 pe 15 martie 2012

 

OCS, Coma și AB4 pregătesc un concert pentru nostalgicii muzicii rock alternativ, stabilit pentru data de 15 martie 2012, a anunțat Dan Amariei, solistul OCS, marți seara, la Radio Guerrilla la 7 ani.
 Trupa OCS se află la finalul turneului de promovare a celui mai nou album Retro.

 

Bogdan Șerban “Guerrilive” a cântat prima dată în public, împreună cu trupa Electric Fence

Sărbătoarea Radio Guerrilla la 7 ani  a adus, marți, cu o surpriză pentru … telespectatorii lui Bogdan Șerban “Guerrilive”, care a cântat pentru prima dată pentru public. Piesa a fost aleasă chiar de el: cunoscuta “Macarale” a celor de la Trio Grigoriu, acesta fiind acompaniat de trupa Electric Fence.

“Ideea de a cânta a fost a mea și am optat pentru Macarale pentru că mi-a plăcut cum sună  în variantă rock cântată de Electric Fence la un concert”, spune Bogdan Șerban.

Nu a repetat decât o singură dată cu Electric Fence, trupa venind la Guerrilive cu un chitarist de numai … 9 ani, Mihai Părăuan.

 

 

The Amsterdams preconizează un nou album în 2012, ce urmează a fi înregistrat la Londra sau Berlin

“Ne-am propus să scoatem pe piață un nou album anul care vine”, a declarat, marți, pentru Guerrilive, solistul The Amsterdams, Andrei Hațegan, imediat după ce trupa a susținut un mini-concert, în variantă acustica, în studiourile Radio Guerrilla.

 Hațegan a mai spus că s-a vorbit deja cu reprezentanții a trei studiouri din străinătate: două din Londra și unul din Berlin. Deocamdată, cei 4 The Amsterdams nu au stabilit și cum se va numi următorul album, dar au în lucru trei variante.

 

 

Trupa The Mono Jacks, mini-concert în premieră în limba română la Radio Guerrilla

 

Trupa The Mono Jacks a oferit, marți, o surpriză atât Radio Guerrilla, cât și fanilor săi: 2 piese cântate în română: Gândurile și Modernis, ceea ce reprezintă o premieră pentru un radio.

 Ambele piese vor face parte din următorul EP semnat The Mono Jacks, EP care va conține 4 piese și care va apărea în decursul lunii decembrie, au anunțat membrii trupei.

 

 

 Premieră marca Robin and the Backstabbers la Guerrilive: piesa “Bacovia overdrive”, ce poartă numele viitorului album

 

 Piesa “Bacovia overdrive” semnată Robin and the Backstabbers a fost cântată în premieră, marți, la Radio Guerrila la 7 ani.

 Robin Proca a declarat că viitorul album semnat Robin and the Backstabbers se va numi tot “Bacovia overdrive”.

 

 

Travka a cântat în exclusivitate următoarea piesă single Vremea ocheadelor

 

Următorul single marca Travka se va numi Vremea ocheadelor au anunțat membrii trupei, marți, în exclusivitate, la Radio Guerrilla la 7 ani. Piesa a fost cântată, tot marți, pentru prima dată, în Studiourile Radio Guerrilla.

Radio Guerrilla a primit și un cadou de la băieții din Travka: un ceas făcut dintr-un vinil, cu toți membrii trupei pictați pe acesta.

Lasă un răspuns