Au mai ramas doar 5 zile pana cand Dulce Pontes – regina contemporana a muzicii fado va concerta la Sala Palatului din capitala!

    Vocea inconfundabila a solistei portugheze Dulce Pontes se va auzi miercuri seara la Sala Palatului, artista urmand sa ii incante pe fani cu minunatele sale acorduri portugheze, dar in special cu piesa Canção Do Mar, pe care toata lumea o cunoaste si indrageste!

    Programat initial pe 27 Octombrie 2015, concertul a fost amanat pentru data de 2 Decembrie 2015.

    Dulce Pontes si-a amanat concertul de la Bucuresti din cauza unor serioase probleme de sanatate cauzate de un virus contactat in Cuba.

   Concertul din 2 Decembrie va fi al treilea pentru celebra cantareata, care abia asteapta reintalnirea cu fanii!

     „Intotdeauna este placut sa te intorci intr-un loc in care esti bine primit de catre public. Eram nerabdatoare sa ma intorc pentru ca am petrecut clipe frumoase aici”, a marturisit artista intr-un interviu acordat emisiunii Focus Magazin, de la Prima TV.

    Dulce Pontes a dezvaluit si cateva dintre surprizele pregatite pentru show-ul din Romania: „La concert va lua parte si un chitarist de flamenco – Daniel Cazares, care atinge si alte stiluri muzicale”.

   Artista a transmis un mesaj fanilor romani pe care ii invita sa ia parte la un show memorabil.

   „Va iubesc si va astept pe 2 decembrie la Sala Palatului!

 Sper sa ne vedem acolo, sa dansam din nou impreuna”, a spus Dulce.

   Fanii care inca nu si-au rezervat un loc in sala trebuie sa stie ca mai pot gasi bilete la Librariile Librarium si Eminescu, Sala Palatului, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Carrefour, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1.

    Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici.

   Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro sau SALAPALATULUI.ro!

   ~~Concertul „DULCE PONTES” va avea loc pe 2 Decembrie 2015 la Sala Palatului din Bucuresti.

   Concert organizat de Project Events.

    Parteneri media: Romania TV, Magic FM, Ring, Romania Libera, Zile si Nopti, Stop To Shop, Bucharest NightLife, Etiquette, Agerpres, iConcert.ro, InfoMusic.ro, BestMusic.ro, Best-Event.ro, 220.ro, Garbo.ro, Blitz TV, Info-Sanatate, Oops Media, Rabbit Media, Hollywood Multiplex, Cocor Media Channel, Unirea Shopping Center, Carpat Guard, Spard Team~~

   https://www.youtube.com/watch?v=v_2fyB4dj4U

 www.ProjectEvents.ro ***

www.facebook.com/ProjectEvents.ro

About Post Author

Lasă un răspuns