Au mai ramas doar 5 zile pana cand campionul mondial la snooker ii va intalni pe numarul 3 mondial si numarul 5 mondial!

    Meciurile dintre Mark Selby, Judd Trump si Neil Robertson vor avea loc la Circul Globus Bucuresti, duminica aceasta – pe 22 Mai 2016!

    Gala demonstrativa Best Of Snooker va fi prezentata de Bogdan Gamaleţ si arbitrata de Olivier Marteel.

    Pregatirile pentru prima gala Best Of Snooker din Romania au intrat in linie dreapta.

    Sala e pregatita, masa de snooker urmeaza sa soseasca iar fanii sunt nerabdatori sa ii intalneasca pe campioni!

    „Bufonul din Leicester” Mark Selby va veni la Bucuresti insotit de frumoasa sa… cupa, pe care a castigat-o la Campionatul Mondial de Snooker de acum doua saptamani, cand a devenit campion mondial pentru a doua oara! „Masinaria din Melbourne” si „Asul din Pachet” vor completa triunghiularul de exceptie pe care organizatorii l-au pregatit pentru fanii aristocraticului sport.

    Evenimentul va incepe la ora 19.00, accesul publicului facandu-se incepand cu ora 18.00.

    Ordinea meciurilor va fi urmatoarea:

Meci 1: Judd Trump vs Neil Robertson

Meci 2: Mark Selby vs Judd Trump

Meci 3: Neil Robertson vs Mark Selby

Biletele se gasesc si la Circul Globus!

Biletele au preturi cuprinse intre 100 de lei si 800 de lei, in functie de categorie.

    Acestea pot fi achizitionate de la Circul Globus, de la librariile Eminescu, Librarium, Carturesti, Humanitas, de la standul BiletFan din statia de metrou Unirii 1, din magazinele Vodafone, Orange, Germanos, de la Agentiile TUI Travel, Eurolines, de la Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta si online de pe BILETOO.ro, BILET.ro si EVENTIM.ro!

~~Prima gala BEST OF SNOOKER va avea loc la Circul Globus din Bucuresti pe 22 Mai 2016!

Parteneri: Romania TV, Rock FM, Adevarul, Click, Ring, Zile si Nopti, Tabu, Catavencii, Stop To Shop, Bucharest NightLife, Nine O’Clock, Agerpres, Snooker My Love, OrasulM.eu, Umblat.ro, Best-Event.ro, 220.ro, Oops Media, Rabbit Media, Carpat Guard, Spard Team, Golden Tulip Victoria.~~

About Post Author

Lasă un răspuns