Pentru a fi sigura ca nu te lasi dusa de nas a asa usor, urmareste cele cinci semne care iti spun clar ca te minte!
1. Indicii non-verbale

Dintre acestea, cel mai sigur este faptul ca nu te priveste in ochi. Apoi vezi daca nu isi atinge cumva nasul. S-ar putea sa fie constient de aceste semne si sa fie exagerat de incordat, in incercarea de a nu se da de gol. In plus, va transpira mai mult si bataile inimii i se vor intensifica atunci cand minte.

2. Povestea se schimba

Cand iti spune despre ce s-a intamplat si revine asupra povestii, exista detalii care sa se schimbe? De regula, mincinosul si-a pregatit povestea si o stie cu ochii inchisi, insa daca intri in detalii s-ar putea sa trebuiasca sa improvizeze, iar aceste detalii se vor schimba de fiecare data, pentru ca nu le va retine.

3. Incepe o disputa din senin

Motivul pentru care iti va cauta nod in papura este intentia de a-ti lua tie gandul de la ceea ce ar fi putut el sa faca.

4. Devine amabil peste noapte

Exista si varianta in care se poarta extrem de bine cu tine, fara un motiv anume. Daca se arata exagerat de grijuliu si face lucruri pe care de regula trebuie sa il constrangi, fara sa fie nevoie sa il rogi macar, e clar ca vrea sa acopere ceva. Unii barbati vor face asta nu neaparat daca au calcat stramb, ci doar la gandul ca ar fi putut face asa ceva.

5. Se poarta diferit

Pe langa modificarile bruste de mai sus, fii atenta la schimbari in ceea ce priveste obiceiurile.
Daca, spre exemplu, nu obisnuia sa iasa in oras in timpul saptamanii si acum o face, sub pretextul ca iese cu noii prieteni pe care si i-a facut sau pur si simplu este extrem de atent unde isi lasa telefonul si il ia cu el peste tot, iesind din camera cand vrea sa vorbeasca, e clar ca ascunde ceva!                                                                                 

Lasă un răspuns