Ești pasionat de sporturile de iarnă? În noua colecție 4F îți vei găsi echipamentul potrivit, indiferent că vrei să cucerești pârtiile pe schi sau pe snowboard.

Noua colecție include atât îmbrăcăminte, cât și o gamă completă de accesorii pentru sezonul rece: lenjerie termică, bandane, mănuși și ochelari de protecție. Toate articolele îndeplinesc cerințele celor începători în acest domeniu, dar și ale celor mai exigenți sportivi avansați.

Colecțiile pentru femei și bărbați prezintă o serie de soluții funcționale pentru un confort și mai mare pe pârtie, indiferent că ești pe schi sau pe placă. Pentru geci și pantaloni au fost utilizate tehnologii care asigură impermeabilitate optimă, cu o izolație care creează o barieră împotriva vântului și a zăpezii, excelente proprietăți de respirabilitate, cu elemente ce contribuie la îmbunătățirea ventilării și te protejează împotriva umidității. Stratul exterior al hainelor este acoperit cu un material foarte moale la atingere care nu absoarbe umiditatea și este rezistent la murdărie.

Jachetele prezintă cusături și fermoare etanșe, dar și elemente de ventilație pentru un flux al aerului mai bun. De asemenea, au și buzunare pentru ochelari și pentru cardul de schi, precum și un slot pentru căști. O parte dintre jachete prezintă și o nouă tehnologie specială ce protejează telefonul împotriva temperaturilor scăzute, rezultând o durată de viață mai lungă a bateriei.

În colecția de snowboarding articolele sunt mai largi pentru un confort sporit pe placă și un plus de flexibilitate, iar zona din jurul genunchilor este protejată de o țesătură suplimentară, fiind partea cea mai vulnerabilă la deteriorare pe un teren accidentat.

Colecția include și lenjerie termică în culori asortate, hanorace pentru zilele mai călduroase pe snowboard, bandane rezistente la vânt, mănuși cu protecție pentru încheieturi, ochelari polarizați și alte accesorii.

Materialele 4F de cea mai înaltă calitate asigură durabilitate, rezistență la apă și protecție termică în cele mai extreme condiții, garantând că te poți bucura de ski și snowboarding confortabil indiferent de temperaturi.

Descoperă noua colecție online pe www.4fstore.ro sau în magazinele 4F (București – ParkLake, Mega Mall, Sun Plaza, Militari Shopping; Sibiu – Promenada Mall).

 

Despre 4F

4F este un brand de haine și accesorii sportive de top lansat în Polonia în 2007, cu sediul în Cracovia. Parte din compania poloneză OTCF, alături de Outhorn și magazinele 4Faces cu brand-uri multiple, 4F combină cunoștințele și tehnologiile eficiente cu moda și stilul. 4F participă la cele mai mari evenimente sportive la nivel mondial și este prezent în viața echipelor sportive locale.

Cei 4F reprezintă FreedomFashionFuture și Fit și inspiră oamenii să facă sport în peste 27 de țări. Brandul 4F este prezent în România din anul 2016 și oferă numeroase opțiuni pentru iubitorii de sport în magazinele fizice din București: ParkLake, Mega Mall, Sun Plaza și Militari Shopping, și Sibiu: Promenada Mall, dar și online pe www.4fstore.ro. Descoperiți lumea 4F accesând platformele de social media: Facebook, Instagram.

About Post Author

Lasă un răspuns