Gala „Folk You! Florian Pittiş” va avea loc pe 1 şi 2 noiembrie, în Piaţa „George Enescu”, unde vor avea loc 15 concerte. Între cei care vor urca pe scenă se numără Viţa de Vie, Mircea Baniciu, Alina Manole,  Mircea Rusu şi Cristi Minculescu, Valer & Boro. Accesul este gratuit.

FESTIVALUL SONORO XIV DADA |  1 – noiembrie 17. Cea de-a XIV-a ediție a Festivalului SoNoRo va avea loc în perioada 1-17 noiembrie 2019, în București, Sibiuși Cluj-Napoca. Anul acesta, Festivalul SoNoRo va purta numele DaDa și va fi dedicat puternicei energii creatoare a fenomenului dadaist, pornit la începutul secolului XX, în Zürich, de un grup de artiști europeni, organizat în jurul scriitorului de origine română, Tristan Tzara.

FESTIVALUL SONORO XIV DADA
FESTIVALUL SONORO XIV DADA

Stagiunea Regală | 2 noiembrie 

Concert Extraordinar
Camerata Regala | Dirijor: Sergey Simakov | Solist: Nicolae Dumitru. Program:
S. Rachmaninov – Concertul nr 2 pentru pian si orchestra in do minor, op. 18
L. van Beethoven – Simfonia “Destinului”, nr 5, in do minor, op. 67.

Bordea & Micutzu la Sala Palatului: Partidul Comedianţilor Români | 4 noiembrie.

Măreţie, împlinire, stand up comedie – asta ţi-au adus tovarăşii Bordea şi Micutzu în ultimul deceniu! Prosperitate, fericire, şi mai multă comedie – asta e promisiunea lor pentru un viitor glorios!

Vino să iei parte la Marea Adunare a Partidului Comedianţilor Români de la Sala Palatului!

Basistul Marco Mendoza, care a făcut parte din trupe ca Whitesnake şi Thin Lizzy, va concerta în clubul Quantic, pe 7 noiembrie, în cadrul turneului „Viva La Rock”. Preţul unui bilet este de 45 de lei.

În aceeaşi seară, trupa bucureşteană de rock alternativ Coma va concerta la clubul Control. În deschidere, Mountains on My Back. Preţul unui bilet este de 40 de lei.

Roger Hodgson, compozitor şi fost solist al grupului Supertramp, va urca pe scena Sălii Radio pe 9 noiembrie. Concertul face parte din turneul mondial „Breakfast in America” prin care muzicianul englez marchează 40 de ani de la lansarea albumului omonim al trupei Supertramp. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi au preţuri cuprinse între 188 şi 502 lei.

Grupul byron va marca lansarea albumului „Nouă”, al şaptelea material de studio al trupei, printr-un concert la Arenele Romane, programat pentru 9 noiembrie. Lucia şi The Mono Jacks sunt invitaţi speciali. Biletele, cu preţuri de 80 de lei şi 100 de lei (la intrare), sunt disponibile pe iabilet.ro.

„GALA CORNELIU COPOSU – Editia a IV-a”, pe data de 11 noiembrie, 2019, la Teatrul Național (Sala Mare), cu incepere de la ora 18.30. In cadrul evenimentului, FUNDATIA CORNELIU COPOSU si partenerii sai vor lansa un volum de versuri de CORNELIU COPOSU, gandite in detentie si scrise dupa 17 ani, la iesirea din inchisoare. Cuvant inainte: ANA BLANDIANA. Prezinta: ALEX STEFANESCU. Cele mai frumoase poeme vor fi citite de ION CARAMITRU. In cadrul Galei, JAN AKKERMAN (celebrul artist olandez, considerat unul din cei mai mari chitaristi ai lumii) este invitat la Bucuresti sa sustina un extraordinar concert caritabil!

 

Cântăreţul canadian Bryan Adams va concerta, pe 11 noiembrie, la BT Arena din Cluj-Napoca, parte din turneul „Shine A Light”, prin care artistul îşi promovează cel mai recent album, compus din 12 piese rock, pop şi R&B. Preţul biletelor, disponibile în reţeaua Eventim, variază între 199 şi 289 de lei.

Trupa Luna Amară marchează 15 ani de la apariţia albumului „Asfalt”, pe 15 noiembrie, la clubul Quantic. Biletele pentru concertul care va fi deschis de grupul Gunshee sunt disponibile pe iabilet.ro şi costă 30 de lei.

Moonspell, Rotting Christ și Silver Dust la Quantic, București | 16 noiembrie. Pe 16 noiembrie 2019, la Quantic, fanii români vor avea posibilitatea să asiste la un regal de darkmetal! MOONSPELL și ROTTING CHRIST își unesc forțele și pornesc într-un amplu turneu european care va acoperi mai bine de 50 de orașe din peste 25 de țări, printre care și România.

Cântăreaţa fado Ana Moura, supranumită „noua Amália Rodrigues”, va concerta pe 17 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti, eveniment ce face parte din seria Jazz Night Out. Biletele, disponibile în reţeaua iabilet.ro, au preţuri cuprinse între 120 de lei şi 220 de lei.

Cântăreaţa de origine belgiană Lara Fabian va susţine două concerte la Sala Palatului, pe 18 şi 19 noiembrie, în cadrul „50 World Tour”. Turneul marchează împlinirea vârstei de 50 de ani a artistei, 30 de ani de carieră şi este dedicat celui de-al 14-lea album al ei, „Papillon”. Biletele, cu preţuri cuprinse între 185 şi 485 de lei, pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi de la Sala Palatului.

Bateristul american Makaya McCraven va concerta pentru prima dată în România, pe 18 noiembrie în clubul Control, în cadrul seriei de concerte Jazz Nouveau. Preţul biletelor, disponibile pe eventbook.ro, este de 65 de lei.

Annihilator – 19 noiembrie – Quantic Club si pe 20 noiembrie at /FORM SPACE. Annihilator este probabil cea mai cunoscuta formatie de metal din Canada, cu o activitate de peste 30 de ani pe scena mondiala a metalului.

Trupa Iris, condusă de Nelu Dumitrescu, va concerta pe 22 noiembrie, la Circul Metropolitan (Globus), unde îşi va promova albumul „Lumea toată e un circ”. Preţul biletelor, disponibile în reţeaua iabilet.ro, sunt cuprinse între 40 şi 120 de lei.

Festivalul Baletului Rusesc 2019 @ Sala Palatului | Spărgătorul de Nuci, Giselle, Lacul Lebedelor | 25 – noiembrie 27. În perioada 25-27 noiembrie, la Sala Palatului din București, va avea loc Festivalul Baletului Rusesc, un eveniment de excepție pentru iubitorii de balet din România. Programul celor 3 zile de spectacole este următorul: Luni, 25 noiembrie-Spărgătorul de Nuci; Marți, 26 noiembrie-Giselle; Miercuri, 27 noiembrie-Lacul Lebedelor.

Grupurile rock Powerwolf (Germania) şi Gloryhammer (Scoţia) vor concerta pe 27 noiembrie la Arenele Romane din Bucureşti. Preţul biletelor, disponibile pe iabilet.ro, este de 99 şi 135 de lei, la care se adaugă o taxă de 5 lei. În ziua concertului, ele vor costa 120 şi 150 de lei.

Deborah De Luca at Midi 2019 | 29 noiembrie. Deborah has the unique ability to transfix crowds with her electrically charged, technically nuanced sets, fusing hard techno with minimal grooves and melodic soundscapes to absorbing effect.

Holiday Mood Winter Edition 2019 | 29 noiembrie – 2 decembrie . Full line-up Amorf Arapu Barac BRYZ Cezar Charlie Gescu Herodot Kozo Mihai Pol Mihigh Nu Zau Petre Inspirescu Priku Sublee Visuals by Cotė Location ,Azuga, 12 Sorica Street .

Lasă un răspuns