Ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble, afirmă că primireade care au parte din partea publicului artiştii britanici, la festivalul Untold, de la Cluj, reprezintă un semn vital al prieteniei dintre cele două ţări.

„În timpul acestor patru zile, artiştii britanici sunt toţi ambasadori pentru Marea Britanie. Ei fac o meserie incredibilă, portretizând uriaşa creativitate a sectorului muzical britanic. Ca şi Untold, ei sunt un simbol al libertăţii de care ţările noastre se bucură iar primirea de care au parte din partea publicului de la Cluj este un semn vital al prieteniei dintre ţările noastre”, a declarat Andrew Noble.

Potrivit unui mesaj al Ambasadei Marii Britanii, publicat pe Facebook, „Untold este doar un exemplu de eforturi intelectuale înfloritoare, simbolizând progresul substanţial pe care România l-a făcut în ultimii 30 de ani de libertate”.

Printre cei mai cunoscuţi artişti britanici care cântă la UNTOLD sunt Stormzy, James Arthur şi Robbie Williams.

Robbie Williams, unul dintre cei mai aşteptaţi artişti pentru ediţia aniversară a festivalului Untold, va urca pe scena principală a festivalului Untold, duminică.

About Post Author

Lasă un răspuns