Pregătirile pentru cel mai important eveniment muzical al acestui sfârșit de an,”Don’t Let Daddy Know” (15 decembrie, Romexpo) au intrat în linie dreaptă.

100 tone de echipament tehnic (echivalentul a 40 autotrenuri), din care 600 lumini inteligente și 400 metri pătrați de ecran led, dar și un sistem de sunet unic în România-300.000 wați sunet va zgudui, la propriu, Bucureștiul.

Superstarurile muzicii electronice la nivel mondial,  Tiesto  și Don Diablo vin la București pentru un megashow  ce va transforma proaspăt inauguratul Pavilonul B1 în cel mai mare ring de dans al Capitalei.

 În premieră, în România, conceptul de show „Don’t Let Daddy Know” ajunge în țara noastră după evenimente spumoase în 2018, în Olanda, Marea Britanie, Thailanda, India și Spania.

Dj-i aflați în topul celor mai bine cotați la nivel mondial – Tiesto, Don Diablo, Fedde Le Grand- dar și Bassjackers,  Sunnery James& Ryan Marciano, Sem Vox, The Him și Todd Helder vor zgudui la propriu noul spațiu concertistic al Capitalei de circa 12.000 mp, din care vă prezentăm în exclusivitate imagini.

Pentru  iubitori muzicii electronice „Revelionul”  lor vine mai devreme, ocazie cu care Tiesto își ia „revanșa” de la publicul bucureștean după show-ul incendiar susținut anul acesta la Untold.

 Succesul show-ului va fi unul garantat de faptul că 95% din bilete sunt deja vândute.

About Post Author

Lasă un răspuns