DOAR 2 ZILE PANA LA CONCERTUL BZN DE LA SALA PALATULUI

 

              Mai sunt doar 2 zile pana cand membrii grupului BZN, Jan & Anny, vor ateriza in Romania si nu vor veni singuri, pentru ca muzica lor necesita un intreg arsenal de muzicieni in spate.

      Vin insotiti de alti 13 componenti, care vor pune totul la punct pentru un ultim concert memorabil in Romania!

     Va reamintim ca Jan & Anny roaga iubitorii muzicii BZN, cei care vor participa la concert, sa aprinda in timpul show-ului cate un “flashlight” pentru o ambianta de neuitat la ultimul eveniment BZN in Romania, spectacol ce va avea loc pe data de 10 octombrie la Sala Palatului, de la ora 20.00.

     Accesul este permis incepand cu ora 19.00!

     “Ne intoarcem in Romania pe 10 octombrie, la Sala Palatului, pentru un concert grandios.

      Blue Eyes, Drumurile Noastre, Dance Dance si foarte multe alte hit-uri.Speram sa fiti acolo!”, au declarat recent Jan & Anny publicului roman.

    Cele mai iubite piese BZN vor putea fi ascultate si fredonate de specatorii romani in ultima intalnire cu artistii: Blue Eyes, Dance, Dance, Twilight, Put on your Make-Up, Just an Illusion, If I say the Words, The Summertime, Waltzing Maria, Amore sau La Primavere sunt doar cateva dintre melodiile pe care cei doi membri BZN le pregatesc pentru concertul din 2015.

      De asemenea, cunoscuta piesa Drumurile noastre interpretata de Dan Spataru in duet cu cei doi componenti, Jan & Anny, va putea fi reascultata, de data aceasta LIVE.

     Bilete concert BZN – Sala Palatului, 10 octombrie 2015, se gasesc online pe eventim.ro, bilet.ro si bilete.ro la urmatoarele categorii de preturi:

 VIP – 500 RON – include meet & great cu artistii

 Categoria I – 300 RON

 Categoria II – 200 RON

 Categoria III – 100 RON

About Post Author

Lasă un răspuns