A trecut si Sarbatoarea Pastelui. Pentru cine a fost cuminte a venit si Iepurasul, pentru cine nu, nu…

    Dar Premium Booking isi doreste sa va faca fericiti pe toti, acesta fiind motivul pentru care incepand de astazi, 4 Mai, ofera o reducere de 15% la toate categoriile de bilete din cadrul concertului Julio Iglesias din 18 Mai,de la Sala Palatului.

    Fermecator, charismatic, talentat, unicul Julio Iglesias revine intr-un concert extrordinar in Romania alaturi de fiul sau, Julio Iglesias Jr., promitand o noapte fierbinte.

    Asa ca, profita acum de o reducere neasteptata oferita de organizatori si fa-ti intrarea catre o noapte plina de senzualtitate, de ritmuri latino atat de indragite.

    Biletele sunt disponibile in reteaua www.eventim.ro (magazinele Orange, Vodafone, Domo, Librariile Carturesti si Humanitas, hypermarketurile Carrefour si benzinariile OMV), precum si pe site-ul si casa de bilete a Salii Palatului, dar si in reteaua www.bilete.ro.

    Ati retinut, da?

De astazi, biletele la concertul lui Julio Iglesais din 18 Mai de la Sala Palatului sunt reduse cu 15%. Pana cand? Ce mai conteaza daca tu oricum vei fi primul care le va cumpara?

About Post Author

Lasă un răspuns