Asociația Litoral – Delta Dunării marchează ziua Stațiunii Mamaia, cu un eveniment de nota 110.

    Mamaia continuă să fie o legendă istorică pentru Constanța, având o evoluție pe care au trăit-o, de-a lungul celor 110 ani de existența, milioane de turiști, constănțeni, personalități, care, vară de vară, au gustat din culoarea distracției și a mării care se îmbină perfect cu cerul.

    Luni, 15 august, Asociația Litoral – Delta Dunării organizează pe scenă de la Piațeta Cazino, “110 ani la Mamaia – O Poveste fără Sfarsit”, eveniment care va oferi turiștilor și constănțenilor momente de teatru, un concert marca Damian Drăghici & Brothers și multe alte surprize.

    Stațiunea distracției fără sfârșit, a dimineților cu cel mai strălucitor răsărit și a vacantelor relaxante în familie, ajunge la frumoasă vârstă de 110 ani, moment ce nu poate fi serbat altfel decât printr-un spectacol inedit cu teatru, muzică și dans.

    Întoarcerea la origini va fi scoasă în evidența prin piesă de teatru “Mamaia în costum de baie”, în regia lui Lucian Iancu, o succesiune de imagini a ceea ce a însemnat evoluția costumelor de baie.

    Evenimentul va fi conturat de mult umor, comedie și situații amuzante.

    Suntem în săptămâna în care sunt organizate o mulțime de evenimente care aduc un omagiu și sărbătoresc 110 ani de existența a stațiunii Mamaia, perlă de la malul mării.

    Tot la Piațeta Cazino, începând din 10 august, “Festivalul verii” continuă seria de evenimente culturale, teatru și muzică, menite să completeze o săptămâna deosebită cu ocazia zilei stațiunii Mamaia.

    Vezi aici programul evenimentelor care sunt organizate sub conceptul “Carusel COOLtural”:

https://www.facebook.com/carusel.cooltural/

    “In 1906 avea să se nască perla de la malul mării, frumoasa noastră stațiune Mamaia, care, anul acesta, ajunge la incredibila vârstă de 110 ani.

    Scopul stațiunii rămâne același și peste ani, toate eforturile de promovare și dezvoltare îndreptându-se spre turiștii români, străini și, bineînțeles și constănțenilor noștri.

    Este de fapt ziua tuturor celor care, an de an, aduc un aport considerabil dezvoltării și evoluției stațiunii, agenților economici și tuturor partenerilor și membrilor Asociației Litoral – Deltă Dunării, care au același tel, atragerea turistilor în fiecare sezon estival.

    Anul acesta, aducem pe scenă de la Piațeta Cazino nume consacrate din muzică și teatru, eveniment la care sunt așteptați toți cei prezenți în perioada aceea în vacanță sau concediu în stațiunea Mamaia.

    Evenimentul completează calendarul de evenimente Mamaia Style al Asociației Litoral – Delta Dunării și este finanțat din taxa de promovare a agenților economici Mamaia- Satul de Vacanță.

    Ne bucurăm să anunțăm acest eveniment, organizat pentru primul an de către Asociația Litoral – Delta Dunării și pe această cale, adresăm invitația la eveniment tuturor turiștilor, agenților economici și hotelierilor pe care îi așteptăm să ia parte la serbarea stațiunii Mamaia.”

Declară Oana Vorniciuc, Purtător de Cuvânt Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță.

About Post Author

Lasă un răspuns