1. Cei mai mari sâni au masura 38 KKK

În 2009, Sheyla Hershey din Brazilia a intrat în cartea recordurilor pentru faptul ca detine cei mai mari sâni din lume. Dupa 9 operatii estetice, sânii ei au ajuns la marimea 38 KKK.

Normal Stitz, doamne de la punctul 8 (vezi mai jos), are cei mai mari sâni naturali din lume.

2. Exista un ONG care militeaza pentru drepturile femeilor de a umbla topless

Organizatia se numeste GoTopless.org si considera ca femeile au acelasi drept ca barbatii – acela de a umbla cu pieptul dezgolit in vazul lumii.

3. Sânul stâng este de obicei mai mare decât dreptul

Nu exista o pereche de sâni egali. De obicei, sânul stâng este putin mai mare decât cel drept, dar diferenta este insesizabila. În plus, nici sfârcurile nu sunt egale iar ele pot fi îndreptate chiar si în directii diferite.

4. Primul lucru pe care barbatii îl observa la o femeie sunt sânii

Exista chiar si un studiu pe tema aceasta, relizat de Universitatea Victoria, din Wellington.

5. Si barbatii pot alapta

Ce-i drept, este un fenomen rar întâlnit, dar pentru ca si barbatii au glande mamare, aceatea pot produce lapte. Lactatia la barbati se produce de obicei ca urmare a unor tratamente hormonale.

6. Englezoaicele sunt femeile cu cei mai mari sani

Un studiu realizat de compania Triumph a scos la iveala faptul ca femeile din Anglia au cei mai mari sani din lume. Mai mult de jumatate dintre femeile din aceasta tara poarta cupa D la sutien. La polul opus, italiencele sunt femeile cu sanii cei mai mici, 68% dintre ele avand cupa B.

7. In medie, un san cantareste in jur de 0.5 kg

Fiecare san reprezinta 4-5% din totalul de grasime al corpului, astfel incat 1% din greutatea unei femei este determinata de sani.

8. Sanii se ingrasa

In jurul varstei de 20 de ani, sanii unei femei sunt formati din grasime, glande mamare si colagen. Odata cu varsta insa, glandele mamare si colagenul se diminueaza, lasand loc grasimii.

9. Operatiile estetice de marire a sanilor pot duce la suicid

Femeile care si-au facut o operatie estetica de marire a sanilor sunt de trei ori mai predispuse la suicid decat celelalte, conform analelor chirurgiei plastice din 2007. Acest fapt nu are nicio legatura cu toxicitatea din silicon ci cu faptul ca astfel de femei pot avea mai multe probleme psihice.

10. In China exista o facultate specializata in sutiene

In Hong Kong poti obtine o diploma ca designer de sutiene in cadrul Universitatii Politehnice.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa www.oddee.com

 

Lasă un răspuns