Dj Optick (Bogdan Moldovan) s-a pus la treabă alături de Shurubel, colegul său de la Radio 21, pentru un clip despre ce-i enervează pe DJ, în proiectul trăsnit 10lucruri.ro (din care mai fac parte Vali Dobrogeanu şi Ionut Bodonea).
Clipul scoate în evidenţă 10 situaţii în care un DJ s-ar simţi cel puţin jenat, enervat sau deranjat.

A fost ideea băieţilor de la 10lucruri.ro şi mi-a plăcut foarte mult, mai ales că sunt surprinse momente care mi s-au întâmplat cel puţin o dată în viaţă. Sunt convins că orice DJ care pune muzică în mod constant a întâmpinat o astfel de situaţie. În acest episod am vrut să surprindem aceste mici situaţii care se întâmplă la pupitrul unui DJ, lucruri de care foarte mulţi nu au habar. A fost super distractiv la filmări şi asta se vede şi din dublele pe care le veţi vedea în filmuleţ.”, spune DJ Optick despre clip.

La doar 24 de ore de la postare, clipul a fost vizionat de peste 20 000 de ori. Acesta este episodul 20 din seria 10lucruri.ro, un proiect început în iunie 2011, de către Shurubel (Andrei Lacatuş) şi foştii săi colegi de liceu, Vali Dobrogeanu şi Ionut Bodonea.

 

Sursa : supermuzica.net

Lasă un răspuns