Justice, Bastille, The Kooks, Kodaline, Cigarettes After Sex, Sofi Tukker, Oscar And The Wolf, Tom Grennan, HMLTD și Isaac Gracie sunt artiștii care vor susține LIVE concerte pe scena principală Summer Well

 

Rhye, prezent pentru prima dată în România la Night Picnic,

pe 10 august

 

    O nouă scenă, Red Bull Music Stage: Lady Leshurr și Culese din Cartier prezintă #TOTSATU’: Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru, Frații Grime, Fantome, Basska, Argatu’ și Moș Martin, Celula de Criză și Hanu’ cu Bragă

 

     Cea de-a opta ediție a festivalului Summer Well, are loc în perioada 10 – 12 august 2018, pe Domeniul Știrbey, din Buftea.

Și în acest an, Summer Well reunește nume mari ale scenei muzicale internaționale, cu 9 artiști prezenți pentru prima dată în România, pregătiți să ofere publicului concerte unice.

Printre cei care vor experimenta pentru prima dată vibrația publicului românesc se numără:Justice, The Kooks, Kodaline, Cigarettes After Sex, Sofi Tukker, Oscar And The Wolf, Tom Grennan, HMLTD și Isaac Gracie.

“Festivalul ca o vacanță” debutează vineri, 10 august, cu un picnic nocturn (Night Picnic) unde pasionații de muzică îi pot asculta pe Rhye și pe Orchestra Simfonică din București.

 

   Vineri, 10 august, începând cu ora 18.00

Summer Well își deschide porțile vineri cu un concert al Orchestrei Simfonice București, care interpretează într-o manieră clasică, cele mai cunoscute piese ale artiștilor care vor urca pe scenă în cele două zile de festival.

Noul concept prezentat de organizatori, Night Picnic, va oferi publicului, în premieră în România, proiectul muzical Rhye, artistul cu voce misterioasă, o combinație specială între baladă, sentimente și simțuri.

 

Sâmbătă, 11 august, începând cu ora 12.00

    Justice, Kodaline, Cigarettes After Sex, Oscar And The Wolf și Tom Grennan urcă pe scenă sâmbătă seara.

Ziua de sâmbătă va fi deschisă de Tom Grennan, cântăreț și compozitor britanic devenit cunoscut în urma colaborării cu trupa Chase & Status pe piesa „All Goes Wrong”.

EP-ul de debut, „Something In The Water”, a fost produs de Charlie Hugall (care a lucrat cu Florence + The Machine și The Maccabees). Primul lui album – „Lighting Matches” a fost lansat în iulie 2018 și se bucură deja de review-uri stelare în presa din UK.

Belgianul Oscar and the Wolf a captat atenția publicului cu piesa “Orange Sky”, în anul 2003.

Primul său album, “Entity”, lansat în 2014 a atras criticile pozitive și i-au adus recunoaștere internațională.

Venită direct din Brooklyn (SUA), trupa Cigarettes After Sex va interpreta cele mai cunoscute piese Affection, Nothing’s Gonna Hurt You Baby, K, la Summer Well 2018.

Una dintre cele mai reprezentative definiții ale trupei americane Cigarettes After Sex o constituie o călătorie într-un univers al melancoliei.

    Kodaline, trupa irlandeză de rock alternativ, va marca primul concert în România.

Trupa a ajuns în atenția fanilor încă din 2012 cu piese “All I Want”, o baladă rock, inițial neprogramată în planurile de lansări de piese ale trupei, dar care a ajuns pe coloana sonoră a celebrului serial “Anatomia lui Grey”.

În prezent, cea mai auzită piesă pe radiourile din România este “Follow Your Fire”, melodie regăsită și pe coloana sonoră a celei mai recente reclame comerciale Orange.

    Justice, duo-ul electro, format din Xavier de Rosnay și Gaspard de Auge reprezintă una dintre cele mai așteptate trupe ale serii și vor încheia ziua de 11 august.

Show-urile îndrăznețe ale francezilor sunt o combinație de muzică, video și lumini, ce au zguduit lumea muzicii electronice încă de la albumul de debut “Cross” din anul 2007.

Tot atunci au primit și prima nominalizare la premiile Grammy, primind de-a lungul timpului și 3 premii MTV Europe Music.

 

 

Duminică, 12 august, începând cu ora 12.00

    Bastille, The Kooks, Sofi Tukker, HMLTD și Isaac Gracie urcă pe scena principală în ultima zi de festival.

    Trupa britanică Bastille revine la Summer Well, după ce au concertat prima dată în România la festival, în 2014.

Ziua de duminică începe cu Isaac Gracie, una dintre cele mai recente revelații pe scena muzicală internațională.

În anul 2015, Isaac a înregistrat melodia „Last Words” într-o singură seară şi a făcut-o publică pe un site de muzică, compoziţie care a atras atenţia publicului.

Cu o sensibilitate incredibilă în versuri, Isaac a finalizat înregistrările pentru albumul de debut, care a fost lansat în aprilie 2018.

    HMLTD, “cea mai palpitantă” nouă trupă britanică cum este descrisă în presa internațională de specialitate, ajunge la Summer Well 2018.

Trupa glam-pop este recunoscută drept o prezență excentrică și total inedită pe scena londoneză.

Stilul jungle pop, inspirat din muzica house a anilor ’90 este adus de Sofi Tukker, duo-ul american format din Sophie Hawley-Weld şi Tucker Halpern.

Unul dintre cele mai cunoscute single-uri ale trupei este “Best Friend”, iar anul trecut, trupa a primit și o nominalizare la Grammy pentru single-ul “Drinkee”.

Sofi Tukker au lansat anul acesta primul album: Treehouse.

Și pentru că muzica indie este întotdeauna atât de apreciată și sună atât de bine în festivaluri, The Kooks sunt printre artiștii care se alătură celei de-a 8-a ediții a festivalului.

Rockeri energici și pasionați, The Kooks fac parte din noua generație de artiști britanici, cu influențe majore din muzica rock clasică.

Albumul de debut “Inside In/ Inside Out”, apărut în 2006, a înregistrat un succes fantastic în Marea Britanie, fiind premiat cu 4 discuri de platină în doar primul an de la debut. Un nou album urmează sa fie lansat anul acesta.

Cea mai așteptată trupă a serii, Bastille, a reușit să devină una dintre cele mai iubite trupe indie rock la nivel mondial.

Câștigătoare a prestigiosului premiu, Brit Award, cu milioane de albume vândute, trupa are milioane de vizualizări pe Youtube pentru cea mai celebră piesa a lor – Pompeii – în prezent, adună peste 470 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Bastille a început ca proiect solo al vocalistului Dan Smith, iar ulterior i s-au alăturat clăparul Kyle Simmons, chitaristul Will Farquarson şi toboşarul Chris Wood.

Numele trupei a fost inspirat de ziua de naştere a lui Smith, care coincide cu ziua naţională a Franţei („Bastille Day”).

 

    O nouă scenă – Red Bull Music Stage – la Summer Well: Lady Leshurr și proiectul Culese din Cartier prezintă #TOTSATU’ îmbogățesc experiența de festival în acest an.

    Duminică, 12 august, scena Red Bull Music va găzdui o producție specială și un mix eclectic de artiști.

Proiectul Culese din Cartier prezintă #TOTSATU’ îi reunește pe Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru, Frații Grimme, Fantome, Basska, Argatu’ și Moș Martin, Celula de Criză și Hanu’ cu Bragă.

Partea internațională este reprezentată de Lady Leshurr, producător și interpret, ce domină scena de rap britanică.

Viralizarea seriei sale freestyle, Queen’s Speech (118 milioane de vizualizări pe Youtube) au adus-o în atenția fanilor și a atras laudele criticilor de specialitate.

 

    Porțile festivalului Summer Well 2018, care se va desfășura sâmbătă și duminică pe Domeniul Știrbey, din Buftea, se deschid, în ambele zile la ora 12.00. 

 

    Vineri, 10 august, cu ocazia Night Picnic, accesul se va permite începând cu ora 18.00.

Prețul unui abonament este de 315 lei până pe data de 9 august (inclusiv) și 355 lei în zilele festivalului.

Abonamente și bilete de o zi pentru festival se găsesc în Orange shops și online pe www.summerwell.ro

Organizatorii le-au pregătit fanilor, care vor fi prezenți la cea de-a opta ediție a festivalului Summer Well, o serie de surprize și activități reprezentative pentru a le întregi experiența.

 

***

Despre Summer Well

 

Summer Well este, așa cum reiese și din slogan, mai mult decât un festival de muzică: este o mini vacanță.

Ajuns la a 8-a ediție, va avea loc anul acesta în perioada 10 – 12 august, într-o locație unică, Domeniul Știrbey din Buftea. Summer Well 2018 va include: o scenă secundară, zona de shopping Bohemian Life, Summer Wellness, instalații de artă, expoziții, street food și multe altele.

 

Pentru mai multe informații, vizitați:

●       www.summerwell.ro

●       www.instagram.com/summer_well_festival

●       https://www.facebook.com/SummerWellFestival/

About Post Author

Lasă un răspuns