AQUA Carpatica Kids le susține. De 1 iunie, va fi bine. Ziua Copilului este în fiecare an o zi specială atât pentru copii, cât și pentru cei mari care nu au uitat niciodată bucuria copilăriei. Însă, anul acesta, vă propunem să sărbătorim 1 Iunie altfel.

Ireal.ro. Va fi bine pe 1 Iunie.

Viitorul a sosit și nu mai e cale de întoarcere. Platforma ireal.ro își va deschide porțile și vă va primi în lumea sa fantastică, prima lume mixtă virtuală în care totul este posibil. Veți descoperi tărămuri de poveste, vă veți împrieteni cu animăluțele voastre preferate, chiar și cu cele mai fioroase dintre acestea. Veți avea parte de experiențe inedite și pentru câteva ore tot ce pare ireal și de neatins va deveni realitate. Vă invităm să pășiți cu încredere în lumea plină de magie a copilăriei și să vă bucurați din plin de toate momentele frumoase și suprizele pe care vi le-am pregătit alături de partenerii noștri.


Invitație

Dragi copii, părinți și bunici, dar și cei care încă vă mai simțiți mici, vă invită cu mic, cu mare la cel mai frumos eveniment de sub soare. Vă invităm să redescoperim împreună micile mari bucurii ale copilăriei la cel mai mare eveniment virtual, în premieră în România, marca Ireal.ro.

Când?

Pe data de 1 Iunie, începând cu ora 16:00, totul VA FI BINE.

Unde?

Cel mai mare eveniment virtual dedicat zilei de 1 Iunie va avea loc în tărâmul magic găzduit de platforma online Ireal.ro/VaFiBine.

Cine?

Voi. Prietenii voștri. Șiii:

  • Gașca Zurli
  • Maia Mălăncuș
  • Maria Popa
  • Andra Gogan
  • Magicianul Robert Tudor

Dar și invitații lor surpriză.

Magicianul Robert Tudor îi așteaptă pe copii să ia parte la un live interactiv, într-un decor ireal plin de ghicitori. Magia și jocul se vor îmbina și, timp de o oră și jumătate, copiii vor putea vorbi cu personajele lor preferate.

Ne bucurăm să petrecem 1 Iunie alături de voi, de micuții voștri. Întămpină viitorul pe ireal.ro/vafibine. Micile mari victorii continuă. AQUA Carpatica Kids le susține. Rămânem responsabili. Va fi bine.

Despre Ireal.ro
Ireal.ro este prima platformă de mixed reality din România, care aduce realitatea virtuală mai aproape de oameni. Este alternativa perfectă pentru a lua parte la evenimentele preferate, de oriunde te-ai afla.

Mai mult, aceasta este interactivă și îi permite utilizatorului să comunice și să fie parte activă din show, fie prin intermediul avatarelor personalizate, fie prin mesajele transmise live, în timpul show-ului.

Platforma ireal.ro a fost creată de Marius Moga, împreună cu Sebastian Dobrincu

About Post Author

Lasă un răspuns