Line up:

Dan Ghenacia

 

t e a r d r o p s bifeaza urmatorul eveniment cu un nume mare al scenei actuale, Dan Ghenacia. Bun prieten si coleg cu Shonky si Dyed Soundorom, alcatuiesc impreuna Apollonia, un trio ce tine capetele de afis pentru cele mai mari evenimente ale anului din care putem enunta EXIT, MIAMI WMC unde vor imparti scena cu Mobilee, OFF Sonar Barcelona unde vor imparti scena cu Visionquest.

 

 

Dan Ghenacia este rezident veteran al Circo Loco si DC10 Ibiza si este renumit pentru seturile sale ce se intind lejer si pana la 6 ore. Ne asteptam ca vinyl-urile si entuziasmul artistului francez ne vor face sa dansam pana dimineata tarziu.

 

 

Line-up-ul acestui eveniment este inca deschis, astfel ca ne asteptam la si mai multe surprize din partea organizatorilor. Vom revenii cu detalii in curand."

 

Dan Ghenacia ocupa un binemeritat loc 2 in topul www.djawards.com la sectiunea deephouse, dupa Maceo Plex, si in fata unor artisti care nu mai au nevoie de nicio prezentare: Dixon, Jamie Jones, Solomun, Maya Jane Coles si multi altii

Lasă un răspuns