Playground anunță data, locația și primul artist ale ediției de anul acesta: FUMIYA TANAKA Playground se întoarce cu o nouă ediție care va avea loc sâmbătă, 29 iunie la  Arenele Romane din București. Primul artist confirmat este DJ-­‐ul și producătorul de origine japoneză Fumiya Tanaka.

În perioada imediat următoare  se vor anunța restul de artiști care vor completa lineup-­‐ul petrecerii și  detalii în privința biletelor.

FUMIYA  TANAKA (Sundance – Tokyo / Berlin) www.FumiyaTanaka.com
www.facebook.com/FumiyaTanakaSundance

Cu o carieră de peste 15 ani la activ, un pioner al muzicii techno, DJ-­‐ul și producătorul Fumiya Tanaka continuă să-­‐și impresioneze  publicul și colegii de breaslă cu orice proiect în care se implică și orice release pe care îl semnează. Deși a călătorit constant și este recunoscut  pentru seturile-­‐maraton, artistul de origine japoneză se află în spatele  unor proiecte precum Karafuto și Individual Orchestra, lansează în continuare piese la label-­‐uri ca Perlon și Tresor, remixează și colaborează cu unele dintre cele mai respectabile nume – precum Ricardo Villalobos. Publicul român a avut plăcerea de a-­‐l asculta prima data pe Fumiya la ediția de vara trecută a festivalului Sunwaves, la care a mixat alături de Rhadoo în cortul Red Bull Music Academy. În așteptarea sosirii lui Fumiya la București, cele două părți ale setului de la Sunwaves se pot asculta pe RBMA Radio.

Fumiya Tanaka la Sunwaves (August 2012) via Red Bull Music Academy Radio

Partea 1 – www.rbmaradio.com/shows /fumiya-­‐tanaka-­‐live-­‐at-­‐sunwaves-­‐2012
Partea 2 – www.rbmaradio.com/shows/fumiya-­‐tanaka-­‐live-­‐at-­‐sunwaves-­‐2012-­‐-­‐2

Pentru mai multe detalii referitoare la petrecerea Playground de pe 29 iunie, ne găsiți de acum și pe Facebook și pe Twitter. www.facebook.com/PlaygroundOFC
www.twitter.com/PlaygroundOFC

Lasă un răspuns