Luni, 16 martie 2015, de la ora 20:00, Jose Feliciano, unul dintre cei mai renumiţi chitarişti latini, va susţine un concert pe scena Sălii Palatului din Bucureşti.

Jose Feliciano este artistul care a transformat cântecul sărbătorilor de iarnă, “Feliz Navidad” într-un adevărat hit, la nivel internaţional. La Bucureşti, artistul de origine portoricană va interpreta piese alese din diferite stiluri muzicale, de la pop la rock, jazz, flamenco, gospel şi specialitatea sa, bolero, precum “Che Sara” sau “Guantanamera”.

Deşi s-a născut orb, Jose Feliciano nu a fost împiedicat de acest fapt atunci când, copil fiind, a început să studieze instrumente muzicale. Deşi începuse să cunoască acordeonul, Feliciano s-a simţit instant atras de chitară atunci când a auzit câteva acorduri la radio. Cu timpul, artistul portorican a învăţat să cânte la 17 instrumente şi în şase limbi străine. Cover-urile realizate de el au devenit rapid fredonate de public.

Feliciano se află pe marile scene ale muzicii internaţionale încă din anii ’60 şi este considerat ultimul mare chitarist latin în viaţă. De-a lungul carierei sale, Jose Feliciano a cântat alături de artişti renumiţi, printre care John Lennon, Carlos Santana, Gloria Estefan, Ricky Martin sau Cat Stevens.

Bilete Jose Feliciano la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul susţinut de Jose Feliciano la Sala Palatului din Bucureşti, pe 16 martie 2015, pot fi aciziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categoria Preţ
Categoria I 299 lei cumpără bilete
Categoria II 199 lei cumpără bilete
Categoria III 149 lei cumpără bilete
Categoria IV 49 lei cumpără bilete

Concertul Jose Feliciano la Bucureşti este organizat de către German Quality Entertainment.

Lasă un răspuns