Pentru bucuresteni, concertul “CRACIUN VIENEZ”, a devenit deja traditie, in fiecare final de decembrie.

    Cu siguranta sfarsitul anului 2018 va fi unul deosebit pentru cei ce apreciaza cu adevarat muzica clasica, caci de aceasta data, Viena ne ofera una dintre cele mai mari traditii internationale prin intermediul orchestrei vieneze “Schoenbrunn Palace Orchestra Viennace va sustine anul acesta 2 concerte: in Ploiesti si in Bucuresti, completand cu emotii si sentimente bogate starea specifica a minunatei atmosfere de Craciun.     

 

    Pentru prima data, in intampinarea sarbatorii de Craciun, pe 21 decembrie, incântătoarea orchestră vieneză, soseste la Ploiesti sub egida “CRACIUN VIENEZ”, si va străluci pe scena CASEI DE CULTURA A SINDICATELOR, cu începere de la ora 19:00, apoi a doua zi, pe 22 decembrie, concertul se opreste in Bucuresti, la Sala Platului cu incepere, tot de la orele 19:00.

    Concertul se anunţă a fi o întâmpinare imperială şi luminoasă a  sărbătorilor de iarnă şi, totodată, o incantare pentru melomani.  

 

    Fondata in 1997, efectivul instrumental asigura reprezenatiile la Opera din Viena si la festivalurile din Salzburg.

    In plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenica si aspect vestimentar impecabile.

    Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna este devotata muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar si lucrarilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart., Joseph Haydn sau Franz Schubert .

    Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizeaza turnee si la nivel international, atat in Europa, cat si peste ocean, fiind primita cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania,  Elvetia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croatia si Rusia. 

 

    Site-urile  autorizate sa vanda bilete pentru “CRACIUN VIENEZ”  din 22 DECEMBRIE de la Sala Palatului sunt :

  1. 1.      WWW.CRACIUN-VIENEZ.RO ( site-ul official de bilete )
  2. BILETE.RO
  3. BLT.RO
  4. MYTIKET.RO
  5. IABILET.RO
  6. ENTERIX.RO
  7. BILET.RO
  8. SALAPALATULUI.RO si casa de bilete a Salii Palatului

Lasă un răspuns